ISED 797 – selecting databases

ARTICLE 23 is een gelegenheidsformatie van creatieve en muzikale OCW-collega’s. De groep is in 2016 door Bart van Sprundel opgericht ter ere van het 100-jarig jubileum van het Ministerie van OCW (2018).

ARTICLE 23 lanceert eind 2017 haar eerste single: Education 4 Everyone.

De band, die haar naam dankt aan artikel 23 (vrijheid van onderwijs) uit de grondwet, en het koor treden in 2018 bij diverse gelegenheden op in het kader van de viering van het 100-jarig bestaan van het departement.

Bandleden
Vincent van Hemert en Stefan Kerkmeester (drums).
Astrid van Rhijn en Jos Rokx (bas).
Ted Reininga en Fred van Hemert (akoestische gitaar).
Brigitte Nijhuis, Isabella van Batenburg en Jon Tienstra (piano/orgel/synth).
Ber van Zanen, Johan Filippo, Marc Grootveld, Cees van Dorp (elektrische gitaar).
Araaf Razab Sekh, Erie van de Berg, Jolande Radder (zang).
Bart van Sprundel (gitaar en zang).

Koorleden
Hilde-Lotte Bouius, Wilfred Reinhold, Barbara Bovenberg, Els Veenis, Margreet Slinkert, Mirjam de Kruijf, Alie Eggens, Jan Brants, Fred van Hemert, Adrie Steenbrink, Linny Steenbrink, Tirzah Schnater, Diana Rietdijk, Trudy Baptiste, Margriet van der Pal, Simone Barel, Gerdien Verheuvel, Dorine van Norren, Peter Satumalaij, Hanneke Kulik,
Martijn Haan, Carolien Schuman, Patries Kordelaar, Tessa Venderbosch, Annette Smith-Lie, Trijntje Verzijden, Reinier Guijt, Pauline Piet, Astrid Eeten, Martijn van Winkelhof, Peter Voorthuijzen, Ingeborg Mast, Centina Davids, Daniëlle van Eijk, Annemarie Willems (dirigente).

Licentie: Creative Commons CC BY-NC-SA 4.0
Video Rating: / 5